Groenestraat wordt aangepast

Van onze redactie
25 november 2013
Woensdagavond 27 november organiseert de gemeente een informatieavond over het ontwerpbestemmingsplan van het voormalige Smit Draad terrein aan de Groenestraat.

In december 2012 heeft de gemeente ingestemd met het plan om hier door Plegt Vos een nieuwe Albert Heijn te laten bouwen. Tevens komen er op het terrein circa 35 wooneenheden voor beschermd wonen en circa 50 eenheden voor verzorgd wonen. Hiervoor zal ook de Groenstraat worden aangepast.

De avond wordt geopend door wethouder Hannie Kunst. De heer Jongbloed (namens de ontwikkelaar Plegt Vos) en ambtenaren van de gemeente zullen het bestemmingsplan nader toelichten.


Het plan ligt ter visie in de Stadswinkel of is digitaal te vinden op www.nijmegen.nl en dan aan de rechterkant ‘Inspraak’ aanklikken. Tot en met vrijdag 27 december kunt u uw zienswijzen kenbaar maken bij de gemeente.

De bijeenkomst wordt gehouden in de Stedelijke Scholengemeenschap Nijmegen (SSgN) aan de Ijsbeerstraat 12 (Hoofdingang parkeerplaats sporthal) en zal van 19.30 uur tot 21.00 uur duren.


Dit bericht delen:

Advertenties