Extra speelgoedverkoop bij Overal

Van onze redactie
13 november 2013
Stichting Overal bestaat inmiddels 30 jaar. Dit jaar wordt er voor het eerst een aparte speelgoedverkoop gehouden. Gaat er bij u dit jaar een tweedehands cadeau in de surprise?

Een kleine rondgang langs bezoekers van de kringloopwinkel van Stichting Overal aan de Bredestraat 52 levert eigenlijk dezelfde antwoorden op, een enkeling daargelaten. Als men zelf een tweedehands artikel zou krijgen heeft eigenlijk niemand daar problemen mee.

Zelf iets tweedehands cadeau geven ligt wat gecompliceerder. Als het een goede bekende zou zijn of als het om een collectors-item zou gaan dan kan het nog net. Maar je kind naar een verjaardagsfeestje sturen met een tweedehands speelgoedje doet eigenlijk niemand. "Best raar eigenlijk, speelgoed is vaak nog als nieuw, waarom zou het niet kunnen?". Een andere dame heeft daar een argument tegen: "Omdat ze het dan niet kunnen ruilen als ze het niet leuk vinden".

Bij Stichting Overal hopen ze op een goede verkoop op woensdag 20 november.

Vrijwilligster Nora bemenst dan haar nieuwe speelgoedhoek achterin. "We hebben heel veel speelgoed staan en hebben ook het een en ander apart gehouden. Daar hebben we alleen voor deze keer een aparte, grotere ruimte voor ingericht. Voor de duidelijkheid zijn de grotere stukken ook al geprijst."

In december wordt er eerst uitverkoop gehouden en mag alles voor de halve prijs weg, daarna begint de kerstmarkt. Neem voor alle data en acties even een kijkje op de website.


Dit bericht delen:

Advertenties