Gratis App Ruimte voor de Waal

Van onze redactie
12 november 2013

Vanaf vandaag is in de Appstore en binnenkort in Google Play een nieuwe app te vinden. Eentje die helemaal gaat over het project Ruimte voor de Waal en het gebied rond de nieuwe nevengeul. Wie LentSlide downloadt op zijn telefoon of tablet, blijft vanuit de luie stoel én in het projectgebied helemaal bij de tijd.

Via de app ziet u in vogelvlucht wat er precies gebeurt in het gebied tussen Nijmegen en Lent. En wat het gebied vanuit natuur- en cultuurhistorisch perspectief zo bijzonder maakt. Dit kan aan de hand van vier onderdelen.

Nu & straks

Benieuwd hoe het gebied er in 2016 uitziet? Met een tik op het scherm wisselt u moeiteloos van heden naar toekomst. En bent u ter plekke? Dan ziet u met uw gps-locatie direct of u zich in 2016 op het land, het eiland of in het water bevindt.

Lentmarks

In het projectgebied Ruimte voor de Waal is veel bijzonders te vinden. Door de speldenknoppen aan te tikken krijgt u beknopte informatie over het project, de natuur, cultuur en historie.

Tijdlijn


Een helder overzicht van wat er in het projectgebied speelt, en wat er de komende jaren nog staat te gebeuren. Scroll er doorheen en u krijgt bij elk item een korte uitleg.

Wandelingen

Bevindt u zich in het projectgebied? Volg dan een themawandeling om vondsten, plekken of activiteiten met eigen ogen te aanschouwen.


Werk mee aan verbetering van de app


Net als het gebied rond de nieuwe nevengeul zal ook de app de komende tijd langzaam veranderen. Met nieuwe items op de tijdlijn, nieuwe Lentmarks en aangepaste wandelingen. Ook zullen we functies toevoegen die het gebruiksgemak verder vergroten. Hebt u zelf een goed idee of mist u iets? Laat het dan weten via de mail aan bureau gloedcommunicatie.


Dit bericht delen:

Advertenties