Dushi Huis Nijmegen viert de zomer en de start van de vakantie

Van onze redactie
11 juli 2024

De zomervakantie staat voor de deur. Daarom was het tijd voor een feestje, als afsluiter van een mooi schooljaar, bij het Dushi Huis-kantoor in Nijmegen.We staken de BBQ aan en er was van alles te doen voor jong en oud. Er werd gesprongen op de trampoline, geluisterd naar verhalenverteller Paul Groos en gevolleybald in de wei - en afgesloten werd met een touwtrekwedstrijd. Iedereen was erbij: de Dushi Kinderen en Volwassenen uit alle huizen van Nederlanden veel oud Dushi's haakten gezellig aan. 

Speciaal voor het 20-jarig bestaan van Dushi Huis dit jaar, maakte een anonieme donateur het mogelijk om iedereen een cadeautje mee te geven. In een cadeautasje gemaakt door Stichting Mini Manna zat een door VanBonnie ontworpen superleuke jubileumbeker.

Dushi Huis biedt kinderen en jongeren in de leeftijd van 4 tot 18+ jaar die niet meer thuis kunnen wonen een langdurige, veilige woonplek volgens de Dushi Methodiek. Vaak gaat het om kinderen die traumatische gebeurtenissen hebben meegemaakt en kampen met een hechtingsprobleem. In de kleinschalige Dushi Huizen krijgen de kinderen steun, begeleiding en alle ruimte hun identiteit te ontwikkelen en talenten te ontplooien. Waar mogelijk worden de ouders hierbij betrokken. Ontdek onze unieke werkwijze en waar Dushi Huis voor staat.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen