Lokale Vierdaagsehelden van KWF

Van onze redactie
10 juli 2024

Deelnemers komen in actie voor kankeronderzoek 

Jeffrey Bosman uit Nijmegen is een van die lokale lopers die in actie komen tijdens de Nijmeegse Vierdaagse (16 t/m 19 juli). Zij doen dit ieder met een eigen motivatie. Mede dankzij deze toppers kan het KWF het verschil maken in kankeronderzoek. 

Jaarlijks komen duizenden mensen in actie voor KWF. Daarmee zetten zij hun onmacht om in kracht en halen ze enorm veel geld op. Hier is het KWF heel erg dankbaar voor. 

Jeffrey Bosman - Nijmegen
Jeffrey woont al 3 jaar in Nijmegen en vond het tijd worden dat hij mee ging doen aan de Nijmeegse Vierdaagse. Om zijn wandeling extra betekenis te geven gaat hij wandelen voor KWF. Hij wandelt voor de beste vriendin van zijn moeder die onlangs te horen heeft gekregen dat zij kanker heeft. Sponsor mij en help KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Namens mij, KWF en bovenal: mijn moeders beste maatje. Lees hier meer.

1 op de 2 
Acties zoals die van Jeffrey zijn heel hard nodig. Want in Nederland krijgt 1 op de 2 mensen de diagnose kanker. In Nederland leven ruim 900.000 mensen met en na de ziekte. KWF zet zich in voor nieuwe en betere behandelingen, zodat steeds meer patiënten genezen of langer leven. 

Foto via KWF.


Dit bericht delen:

Advertenties
Sale juli 2024Sale juli 2024