Vierdaagse Orkest bruist van enthousiasme in Nijmegen

Van onze redactie | Foto's: Jorick de Kruif
8 juli 2024

In het sfeervolle Goffertpark treedt aanstaande zondag 21 juli het Vierdaagse Orkest weer op. De show van regionaal talent dat altijd bruist van het enthousiasme begint om 15.00 uur. Tickets à €7,50 zijn te koop via vierdaagseorkest.nl.

Regionaal talent
De Nijmeegse Paul Linssen (foto) is een van de ruim zeventig regionale talenten in het Vierdaagse Orkest. “Het Vierdaagse Orkest bruist echt van enthousiasme en energie en dat is heel tof om daar onderdeel van te zijn”, vertelt de trompettist.

Naast Nijmegen treedt het Vierdaagse Orkest op in Wijchen, Groesbeek, Cuijk en Boxmeer. Het complete concertprogramma is te vinden op vierdaagseorkest.nl.

Pop, musical, rock en feestmuziek
Met muziek van onder andere Elvis, Muse, Son Mieux en de musical Wicked is de variatie groot tijdens de concerten. Het publiek kan genieten van vele bekende nummers, maar ook van muziek die zal verrassen. Zoals Olympic Fanfare and Theme van de beroemde filmcomponist John Williams. “Dit jaar staat dit stuk met stip bovenaan voor mij. Heerlijk voor de trompetsectie en een prachtig openingswerk”, vertelt trompettist Paul.

De muzikale leiding van het Vierdaagse Orkest is in handen van dirigent Bart van Zutven (1976), die het orkest al ruim 25 jaar met enthousiasme leidt. Stephanie Bongers - van Werkhoven (1989) is de coach van de zanggroep, waar ze zelf ook tussen staat te stralen tijdens de concerten.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen