De @ready2racekids 'dikke banden race' bij de Omloop der Zevenheuvelen

Van onze redactie
5 juli 2024

Zondag 7 juli is de @ready2racekids 'dikke banden race' bij de Omloop der Zevenheuvelen op de Kwakkenberg.

Het is een laagdrempelige race waarbij kinderen (2 t/m 12 jaar) kennismaken met de fietssport. Iedereen neemt deel in zijn eigen leeftijdsklasse op een eigen fiets met dikke banden, dus geen racefiets. De Dikke Banden Race vindt plaats óp het officiële wedstrijdparcours, in de finishstraat en maakt gebruik van de grote finishboog van de andere wedstrijden. De kinderen hebben op deze manier de ervaring om in een échte wielerwedstrijd te rijden!

Te oud om deel te nemen?  @rtcgroenewoud
Wielervereniging R&TC Groenewoud uit Nijmegen biedt wekelijks wieleractiviteiten aan voor jeugd van 12-18 jaar. Groenewoud is op zoek naar meer jeugdleden in deze leeftijdscategorie en is daarom mede organisator van de Dikke Banden Races.

Speeltuin de Leemkuil geopend
Direct naast het start- en finishgebied van de Omloop der Zevenheuvelen ligt Speeltuin de Leemkuil. Deze speeltuin is zondag 7 juli gewoon geopend. Combineer de deelname van je kind aan de Dikke Banden Race met een bezoekje aan de speeltuin en maak er een compleet dagje uit van met het hele gezin! (Kom met de fiets, het zal druk zijn...)

Springkussen aanwezig
Op het sfeervolle finishterrein van de Omloop der Zevenheuvelen is naast muziek, horeca en de TV-uitzending van de Tour de France ook een springkussen aanwezig, zodat alle kids zich de hele dag vermaken.

Op de dag zelf is inschrijven voor de Ready 2 Race mogelijk aan de inschrijftafel.


Dit bericht delen:

Advertenties
Sale juli 2024Sale juli 2024