Lenie uit Nijmegen wint auto en 25.000 euro bij de Postcode Loterij

Van onze redactie | Foto's: Jurgen Jacob Lodder
5 juli 2024
Goed nieuws voor Lenie uit Nijmegen die meespeelt met de postcode 6512JG (Schoolstraat). Op die postcode is namelijk de Postcode Straatprijs van 25.000 euro per lot gevallen. Ook wint ze een auto. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verrast de gelukkige winnaar met de cheque.

Gaston arriveert in de straat van Lenie en neemt haar mee voor een ritje in een gloednieuwe BMW. "We gaan wat leuks doen," zegt de Postcode Loterij-ambassadeur. Na een tourtje door de buurt gaan Gaston en Lenie weer terug naar de Schoolstraat. Daar wacht een mooie verrassing voor Lenie. Gaston vertelt haar dat zij de kersverse eigenaar is van de auto. En dat is nog niet alles...

Naast een gloednieuwe BMW wint Lenie de Postcode Straatprijs van 25.000 euro. Als ze ziet wat ze heeft gewonnen reageert ze blij: "Wauw! Daar wil ik graag mijn kinderen en kleinkinderen blij mee maken."

Over de Nationale Postcode Loterij: 'Samen maken we het verschil'  
De Nationale Postcode Loterij is in 1989 opgericht om goede doelen te steunen die werken aan een rechtvaardige, gezonde en groene wereld. De loterij werft fondsen voor haar goede doelen en geeft bekendheid aan hun werk. 


Dit bericht delen:

Advertenties
Sale juli 2024Sale juli 2024