Dansen in seniorencafé Burgerlust, de hele zomer

Van onze redactie
2 juli 2024

Het is zomer, maar dat betekent niet dat alles stil ligt. Integendeel, Seniorencafé Burgerlust in OBG Nijmegen organiseert deze zomer maar liefst 5 dansavonden. Op dinsdag 9 juli is het tijd voor een swingende avond met niemand minder dan de populaire entertainer Jan Kersten.

Of je nu een beginnende danser bent of al een gevorderde, alleen komt of in gezelschap, een liefhebber bent van stijldansen of juist van linedance; iedereen is welkom! En het beste van alles? De toegang is gratis.

Dans en geniet
Bij Seniorencafé Burgerlust staat dans en muziek centraal. De vrijwilligers van Burgerlust zorgen ervoor dat de sfeer warm en gezellig is, de service goed is en er lekkere hapjes zijn. Het vernieuwde Grand Café is dé ontmoetingsplek waar je nieuwe mensen kunt leren kennen en oude bekenden kunt tegenkomen. Het Seniorencafé trekt altijd veel dansliefhebbers aan, dus zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent om een plekje op de dansvloer te veroveren.

Ontmoetingsplek voor jong en oud
OBG Nijmegen is er voor iedereen die actief en gezond wil leven en ouder wil worden. Het is een plek waar iedereen gezien wordt en iets voor anderen kan betekenen. Niet alleen senioren, maar ook andere belangstellenden zijn welkom bij OBG. Het Grand Café, dat elke dag open is voor een kopje koffie, een maaltijd of gewoon een gezellig praatje, biedt de perfecte gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten en de sfeer van OBG te proeven.

Beleef een onvergetelijke avond
Kom op dinsdag 9 juli of een van de andere dinsdagen naar Seniorencafé Burgerlust in OBG Nijmegen. Geniet van de muziek, ontmoet nieuwe mensen en dans de sterren van de hemel. Plezier gegarandeerd!

Seniorencafé Burgerlust, OBG, Prof. Cornelissenstraat 2, 6524 PJ Nijmegen. Tijd: 19.30 – 22.30 uur, zaal open vanaf 19.00 uur. De volgende dansavonden zijn op dinsdag 23 en 30 juli, 13 en 27 augustus.


Dit bericht delen:

Advertenties
Sale juli 2024Sale juli 2024