Harmonieorkest Nijmegen-Noord (Lent) dringend op zoek naar bestuursleden!

Van onze redactie
25 juni 2024

Lees hier de oproep van harmonieorkest Music & More:

Over ons
Music & More is een eigentijds harmonieorkest in Nijmegen-Noord (Lent). Wij zijn opgericht in oktober 2020 en zijn de coronaperiode goed doorgekomen. De muzikanten verschillen op het gebied van muzieksmaak en muzikale vaardigheden, daardoor zijn wij ook laagdrempelig. We delen één passie: samen muziek maken, waarbij natuurlijk ook gezelligheid hoog in het vaandel staat. Neem voor meer informatie een kijkje onze website www.orkestmusicandmore.nl

Helaas dreigt aan ons bestaan als vereniging een einde aan te komen! De penningsmeester heeft bij de oprichting te kennen gegeven dat hij (als niet-spelend lid) de financiële zaken voor Music & More te willen behartigen. Het secretariaat is door ondergetekende ingevuld en samen met de voorzitter worden de overige bestuurstaken ingevuld. Wij vergaderen een keer per 2 maanden en ad hoc indien nodig.

Onze huidige voorzitter (niet-spelend lid) heeft echter te kennen gegeven te stoppen. Daardoor kan het huidige bestuur niet verder gaan. Wij zijn dus dringend op zoek naar minimaal 2 bestuursleden!

Het bestuur heeft als voornaamste taak ervoor te zorgen dat we als orkest kunnen blijven bestaan en kunnen groeien. Dit doen wij door ledenwerving, het verzorgen van optredens, contacten leggen in de wijk, de PR te verzorgen etc. etc.

Misschien ben jij wel degene die wij zoeken?
*    Ben je enthousiast en heb je affiniteit met muziek?
*    Beschik je over communicatieve vaardigheden?
*    Beschik je over vrije tijd?
*    Vind je het leuk om artikeltjes te schijven voor PR?
*    Heb je creatieve vaardigheden?
*    En… het zou fantastisch zijn als je een muziekinstrument bespeelt, zodat je de gezelligheid binnen ons orkest kunt beleven.

Heb je interesse?
Stuur een e-mail naar secretaris@orkestmusicandmore.nl of neem telefonisch contact op met de secretaris Ine van Gelder, (06) 53 93 83 76.

We kijken uit naar jouw reactie!

Ine van Gelder
secretaris Orkest Music & More
www.orkestmusicandmore.nl


Dit bericht delen:

Advertenties
Sale juli 2024Sale juli 2024