Nijmeegse Yosiera brengt nieuwe single 'Overstuur' uit

Van onze redactie
21 juni 2024

Daten maakt Gen Z ‘Overstuur’: Yosiera speelt hierop in met haar nieuwe single

De 22-jarige beginnende artiest Yosiera, afkomstig uit Nijmegen, brengt vandaag haar eerste Nederlandse single 'Overstuur' uit. Dit nummer belicht de angstcultuur die heerst onder jongeren als het gaat om daten. Samen met producer Freek Thiadens, een veelbelovend talent van de Herman Brood Academie, heeft ze een nummer gecreëerd dat voor velen herkenbaar zal zijn. Dankzij haar studie als allround creative concept developer aan de Artemis Academie heeft Yosiera de vaardigheden om het volledige creatieve proces zelf in handen te nemen.

Wat "Overstuur" extra bijzonder maakt, is de unieke invalshoek. Met een waterthema als basis gebruikt Yosiera uitdrukkingen en zeiltermen om haar emoties en ervaringen te verwoorden. Wanneer zij overstuur is, zoekt ze het water op, een metafoor die zij dubbelzinnig en toepasselijk vond voor haar boodschap. Ook de productie van het nummer verweeft dit thema op subtiele maar krachtige wijze, waardoor een unieke muzikale ervaring ontstaat die de luisteraars meeneemt in dit verhaal.

ARTIST BIO
Yosiera is een veelzijdige artiest die haar eigen weg baant in de muziekindustrie. Als zangeres, songwriter, producer en danseres brengt ze haar unieke muzikale visie tot leven met een passie voor storytelling. Met haar nieuwe single 'Overstuur' zet ze haar eerste stap in de Nederlandse muziekscene.

Met een professionele achtergrond in dans door haar tijd bij Lucia Marthas combineert Yosiera haar muziek graag met beweging, wat een extra dimensie toevoegt aan haar artistieke expressie. Ze experimenteert voortdurend en wil zich niet vast te binden aan één muziekgenre, wat haar werk fris en vernieuwend houdt.

Yosiera denkt zonder grenzen en streeft ernaar om alle aspecten van haar carrière zelf uit te voeren. Haar ambitie en veelzijdigheid stellen haar in staat om haar eigen singles en videoclips volledig zelfstandig uit te brengen, waarbij ze het gehele creatieve proces in eigen handen houdt. Muziek blijft de rode draad in haar leven, en met haar eigen aanpak is Yosiera vastbesloten om een blijvende indruk achter te laten in de muziekwereld.

Nieuwe single ‘Overstuur' op Spotify

Instagram
Spotify
YouTube


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen