Stijn van Gassel nieuwe doelman NEC

Van onze redactie | Foto via NEC
19 juni 2024

Stijn van Gassel is de nieuwe doelman van N.E.C. De 27-jarige keeper komt transfervrij over van Excelsior Rotterdam. Van Gassel heeft een contract getekend voor twee seizoenen, met de optie voor een extra seizoen.

Van Gassel, geboren in Ysselsteyn, was de afgelopen drie seizoenen eerste keeper en aanvoerder bij de club uit Rotterdam. Daarvoor kwam hij zeven jaar uit voor Helmond Sport. Hij speelde al 273 wedstrijden in het betaald voetbal en had daarin 51 clean sheets.

Technisch directeur Carlos Aalbers: “Na het vertrek van Jasper Cillessen zochten we naar een ervaren toevoeging voor het keeperstrio. Toen Van Gassel aangaf zijn contract bij Excelsior niet te willen verlengen, waren we direct geïnteresseerd. Met Robin Roefs hebben we al een talentvolle doelman in huis, die samen met Stijn de concurrentiestrijd aangaat voor een plek onder de lat in het nieuwe seizoen.”

Van Gassel is blij met zijn overstap naar Nijmegen. “Nijmegen ligt niet ver van Ysselsteyn en ik heb in deze stad gestudeerd, dus heb ik altijd al wat extra’s gehad met de club N.E.C. In de gesprekken met spelers en directie kwam duidelijk naar voren dat de ambities groot zijn om de lijn van afgelopen seizoen door te zetten. Met mijn ervaring in het betaald voetbal hoop ik daar mijn steentje aan bij te dragen.”


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen