Prinses Beatrix Spierfonds zoekt collectanten

Van onze redactie
16 juni 2024
Van 8 tot en met 14 september 2024 vindt de jaarlijkse collecte van het Prinses Beatrix Spierfonds plaats. In deze week zetten collectanten door heel Nederland zich in voor de strijd tegen spierziekten. Het Spierfonds is op zoek naar vrijwilligers die willen helpen met de collecte.
 
Collecteer op jouw manier
Alle collectanten van het Spierfonds kunnen op hun eigen manier collecteren. Collecteren duurt gemiddeld maar 2 uur en als je niet met een bus wil lopen, kun je ook heel makkelijk online collecteren, waar je ook bent.
 
Iedereen kan een spierziekte krijgen
Hoe gezond je ook leeft, hoeveel je ook sport, iedereen kan op ieder moment een spierziekte krijgen. Spieren zitten overal in je lichaam. Je gebruikt ze voor alles: lopen, lachen, zoenen en ademen. Bijna alle spierziekten zijn progressief; de symptomen verergeren en patiënten gaan steeds verder achteruit. Wanneer de achteruitgang begint en hoe snel die gaat is een grote onbekende factor. Deze achteruitgang moet worden gestopt. Met de opbrengst van de collecte kan het Spierfonds een behandeling voor spierziekten dichterbij brengen.
Aanmelden kan via spierfonds.nl/collecteren

Dit bericht delen:

Advertenties
Sale juli 2024Sale juli 2024