Inloopmoment voor plannen nieuw politiebureau Coehoornstraat

Van onze redactie
15 juni 2024

De politie gaat een nieuw politiebureau bouwen op de hoek Coehoornstraat / Fort Kijk in de Potstraat. De eerste plannen worden op 25 juni gepresenteerd tijdens een 'inloopmoment''. Omwonenden die vragen en/of zorgpunten hebben rondom de bouw van het bureau – of nieuwsgierig zijn naar de plannen - kunnen daarheen komen.

"Wellicht ook goed om te weten: op het politieterrein staat een bosschage die door de gemeente is aangemerkt als beschermd. Het lijkt ons belangrijk voor omwonenden (en dieren) dat deze groenstrook behouden blijft. 

Kortom: redenen genoeg om op 25 juni naar dit inloopmoment te komen. Dat vindt plaats aan de Coehoornstraat 7-13. Tussen 16.00 uur en 18.00 uur kun je langskomen. De politie vraagt om je vóór 17 juni aan te melden door een mail te sturen aan: huisvesting.on@politie.nl. Dit e-mailadres werkte bij ons niet. Een alternatief is: huisvesting.oost-nederland@politie.nl.

Je kunt je dit weekend dus nog aanmelden. Als dat niet meer lukt, raden wij je aan om gewoon binnen te lopen – dat hebben wij ook aan de politie doorgegeven."

Ingezonden door:
Mieke Schuijers, ook namens Ria en Susanne

Buren Groesbeeksedwarsweg / Fort Kijk in de Potstraat


Dit bericht delen:

Advertenties
Sale juli 2024Sale juli 2024