Zomeractie Nijmeegse jeu-de-boulesvereniging 'De Valkatties'

Van onze redactie
14 juni 2024

Ook toe aan er even uit en even kunnen ontspannen? Even je hoofd leeg maken? Dan heeft de Nijmeegse jeu-de-boulesvereniging 'De Valkatties' daarvoor een toepasselijke zomeractie.

Zij nodigen jou en jullie uit om te komen proefdraaien op hun jeu-de-boulesterrein.
Hun aanbod gedurende de zomermaanden is zes keer gratis meespelen met de leden. Even proeven aan het spel en aan de sfeer bij de vereniging en bevalt het je, dan kun je lid worden. Is het toch niet wat je zoekt, dan heb je het in ieder geval geprobeerd en wellicht bewaar je de ervaring voor een later tijdstip. Geïnteresseerd maar geen boulesballen, geen punt want dan leen je ze zolang bij de club.

Hou je van balsporten, van de gezonde spanning in het spel en hou je van een praatje met in de kantine een drankje erbij, stap deze zomer naar binnen en kom vrijblijvend zes keer meedoen. Zondags en maandags beginnen ze om 13.30 en op dinsdag en donderdag om 19.30 uur. De leden kiezen zelf welke dag ze komen boulen. De een zal een keer per week voor de sport vrijhouden, een ander komt twee of meer dagen.

Het hele jaar wordt er gespeeld op het terrein achter het Goffertzwembad aan de Goffertweg 20A, 6532 AA Nijmegen. Bij mooi weer buiten, bij regen en kou in hun grote overdekte en verwarmde hal.

Je wilt het wel eens proberen maar je hebt nog vragen? Bel het secretariaat 06-39771193.


Dit bericht delen:

Advertenties
Sale juli 2024Sale juli 2024