Keti Koti in De Achtertuin: gratis festival vol activiteiten en lekker eten

Van onze redactie
15 juni 2024

Op zondag 30 juni wordt het Herdenkingsjaar Slavernijverleden in Nijmegen afgesloten met Keti Koti bij De Achtertuin: een festival vol gratis activiteiten en lekker eten, op het NYMA-terrein. Van jong tot oud, iedereen is welkom.

Het festival wordt georganiseerd door The Mansion, in samenwerking met Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereeniging, Lindenberg Cultuurhuis en De Achtertuin. 

Programma
Op het programma staan inspirerende spoken word-artiesten zoals Yvette Mirijam, George van Loon en Marly Philips en de meeslepende dansvoorstelling Overseasvan Erwin Kiene. Daarnaast is er een pop-up fashionshow van Mare Ju over afrofuturisme en is er een lezing over traditionele Surinaamse klederdracht. Ook kan er worden meegedaan aan disco-skaten en rolschaatsen bij Waalhalla en zijn er skate demo’s.

De hele dag is er livemuziek met hiphop / R&B acts van o.a. Udi Mars, Fouramo, Jallyvd4 en DJ Jerrih en staan er heerlijke Surinaamse hapjes op het menu.

Praktische informatie 
Keti Koti in De Achtertuin vindt plaats op zondag 30 juni van 14.00 tot 22.00 uur. Het festival en alle activiteiten zijn gratis toegankelijk, alleen voor consumpties wordt een vergoeding gevraagd. Aanmelden is niet nodig.

Adres
De Kolk 14, Nijmegen (NYMA-terrein).


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen