De lekkerste winkel van Nijmegen is Coffeeted in de Moenenstraat!

Van onze redactie
13 juni 2024

Wie bij de noten-, kaas-, koffie-, thee- en wijnspeciaalzaak Coffeeted in de Moenenstraat naar binnenwandelt, krijgt direct lekkere trek! 

Je kunt er niet alleen uitstekend terecht voor een heerlijke kaasfondue, borrelplank, notenmix of kaasplankje met passende en betaalbare wijnen, maar ook voor de lekkerste koffie en thee! Ze hebben er maar liefst 25 soorten koffie uit de hele wereld voor zowel Expresso als verschillende varianten slow-koffie. Op gebied van thee zijn er wel 100 soorten verkrijgbaar van zowel puur als gearomatiseerd. 

De ideale combinatie van lekkernijen dus! Kom gerust eens binnen en laat je bijvoorbeeld helpen met het samenstellen van jouw cadeau dat je uiteraard eerst ook geproefd hebt! Je zult er dan ongetwijfeld nóg gemakkelijker slagen!

Natuurlijk kan de bezorging binnen Nijmegen en omgeving geregeld worden, want dat is tevens een prima service van Coffeeted, zoals u al ongetwijfeld weet. 

In de winkel staan al enkele mooie verschillende hartige en zoete cadeaus voor je klaar. Een bier-, wijn-, noten-, thee-, koffie- of Italiaans cadeau: alles is mogelijk!

Kortom, Coffeeted geeft genieten een extra dimensie voor een gezellig avondje thuis!
Je kunt de producten ook eenvoudig bestellen via coffeeted.nl of bel 024 6630889.


Dit bericht delen:

Advertenties
Sale juli 2024Sale juli 2024