Vier Bruckner-jaar met Nijmeegs kamerkoor Sequentus

Van onze redactie
14 juni 2024

Afgelopen weekend gaf kamerkoor Sequentus een prachtig concert in de Antonius van Paduakerk. Dus zangers opgelet: dat wil zeggen dat er weer een nieuw project van start gaat en jij kunt je nu nog aanmelden om mee te zingen. In 16 repetities op donderdagavonden werken het kamerkoor met alle zangers toe naar een concert op zondag 24 november om 15.00 uur. 

2024 is Bruckner-jaar, het thema van het concert is daarom ‘Bruckner und Freunde’. Met prachtige muziek van natuurlijk Anton Bruckner, maar ook Maurice Duruflé, Jan Pietszoon Sweelinck, Ton de Leeuw en Daan Manneke.

Onder leiding van dirigent Peter-Paul van Beekum zingt het kamerkoor divers klassiek repertoire. ​Met twintig zangers heeft het koor al een mooie mix van zangers, maar het koor vindt het leuk om nog verder te groeien. Dus heb je al wat zangervaring en heb je zin om in een koor te zingen waarbij je al snel resultaat hoort? Kijk op www.sequentus.nl, meld je aan en kom een donderdagavond meezingen om te kijken of het bij je past. Er is zeker ruimte voor tenoren en bassen.


Dit bericht delen:

Advertenties
Sale juli 2024Sale juli 2024