Strong Viking groeit door naar 28.000 deelnemers in Wijchen/Nijmegen!

Van onze redactie | Foto's: videoproductiebedrijf Your Productions
12 juni 2024

Na het daverende succes van de Strong Viking Mud Editie met 10.000 deelnemers, keert Strong Viking op 15 en 16 juni terug naar de Berendonck in Wijchen/Nijmegen met de spectaculaire Water Editie. Tijdens deze tweede editie komen er maar liefst 18.000 dappere deelnemers naar de Berendonck, klaar om de uitdaging aan te gaan en obstakels te overwinnen.

Water Editie belooft een onvergetelijke beleving
De Strong Viking Water Editie voert deelnemers door een uitdagend parcours van 4 tot 42 kilometer, met maar liefst 50 verschillende obstakels die hun kracht, uithoudingsvermogen en teamgeest op de proef stellen. De unieke waterhindernissen, zoals de Fjord Drop, Flying Ragnar, SAGAs en IceMan, beloven een extra dosis spanning en sensatie aan de toch al uitdagende obstacle run. De Viking-mentaliteit staat zoals altijd centraal: samen sterker worden door elkaar te motiveren en te ondersteunen.

Steeds meer bedrijven omarmen Strong Viking als teambuildingactiviteit
Als onderdeel van hun vitaliteitsplan kiezen steeds meer bedrijven voor de Strong Viking obstacle runs. Deze uitdagende evenementen zijn ideaal voor het versterken van samenwerking, vertrouwen en communicatie binnen teams. Wat is een betere manier om deze vaardigheden te ontwikkelen dan door samen obstakels te overwinnen? Door deel te nemen aan Strong Viking krijgen werknemers de kans om even weg te zijn van hun bureau, te ontspannen, stress los te laten en weer op te laden.

Veel bedrijven boeken ook een hospitalityruimte als aanvulling op de obstacle run. Deze afgezette ruimte biedt de mogelijkheid om bij elkaar te zitten, na te praten en de teamspirit verder te versterken in een ontspannen omgeving.

Grenzen verleggen met een glimlach sinds 2013
“Ondanks dat we nu een internationaal bedrijf zijn met evenementen in Nederland, België en Duitsland, voelt de thuisbasis in Wijchen extra speciaal,” aldus Bas Klunder, marketingmanager bij Strong Viking. “Dit weekend verwelkomen we dan ook sporters uit meer dan 15 landen voor een onvergetelijke uitdaging.”

“Van jong tot oud, van fanatieke lopers tot diegenen die Strong Viking als bucketlist-item hebben staan: bij ons kan iedereen meedoen. Met de Family Editie is er zelfs een speciale editie voor het hele gezin. We helpen je graag net even uit je comfortzone, want juist dáár maak je de mooiste herinneringen. Niet voor niets is ons motto: 'Facing challenges, with a smile.'”

Ook over de toekomst is Bas Klunder enthousiast: “Met de huidige deelnemersaantallen kunnen we ons al vergelijken met evenementen zoals de marathons van Eindhoven en Rotterdam. De ambitie is om in de toekomst zelfs te groeien naar de omvang van de 4Daagse!”

Kijkje komen nemen? Kom gratis langs!
Beleef de Strong Viking spirit van dichtbij terwijl de deelnemers zich door modderige obstakels worstelen, over hoge muren klimmen en door ijskoud water ploegen. Het is niet alleen een sportief spektakel, maar ook een totaalbeleving. Het indrukwekkende beeld van hordes Vikingen aan de startlijn, die de Viking mentaliteit en broederschap omarmen, is iets wat je niet snel zult vergeten.

Kom gratis langs, moedig de deelnemers aan, en wie weet raak je zo geïnspireerd dat je de volgende keer zelf aan de start verschijnt. Het wordt een dag vol avontuur en plezier voor jong en oud!

Over Strong Viking
Strong Viking organiseert obstacle runs op diverse locaties in Nederland, Duitsland en België. Met meer dan 100.000 deelnemers per jaar is Strong Viking een van de grootste en populairste obstacle runs van Europa. Strong Viking heeft als doel om zowel fysiek als mentaal het uiterste uit jezelf te halen, van beginner tot gevorderde, waardoor je in het dagelijks leven je grenzen gaat verleggen en sterker wordt. De obstacle runs van Strong Viking zijn geen wedstrijd, maar een uitdaging. Samen afzien met een glimlach, dat is het belangrijkste. Kwaliteit, veiligheid en ontwikkeling staan hierbij voorop. Strong Viking is inmiddels voor het zesde jaar op rij uitgeroepen tot beste obstacle run van Nederland.

Meer informatie:
● Website: strongviking.com
● Facebook: facebook.com/StrongViking
● Instagram: instagram.com/strong_viking

Adres: Weg door de Berendonck 1. 6603 LA, Wijchen


Dit bericht delen:

Advertenties
Sale juli 2024Sale juli 2024