Taalclub Nijmegen zoekt nieuwe leden

Van onze redactie
10 juni 2024

Taalclub Nijmegen is een groep mensen die voor de gezelligheid talen leren en dat als hobby hebben. Ze leren talen en stimuleren elkaar en verspreiden het idee op facebook, linkedin en youtube.

Verder leren ze over onderzoek wat de gezondheidseffecten ervan zijn en verspreiden dat op internet. Zo suggereert onderzoek dat je het idee krijgt dat je de wereld een beetje beter maakt, dat het geheugen wat vooruit gaat en dat het goed is voor het subjectief welzijn van mensen. Voor meer informatie over de taalclub kun je contact opnemen met Lerrie Grooten via lerriegrooten@gmail.com of kijken op de website van Lerrie of zijn facebookprofiel. www.findyourselfamomenttogrow.nl

De club bestaat uit een whatsapp-groep, lidmaatschap is gratis en de club maakt geen kosten. Het idee is om een taalclub te hebben in Nijmegen voor mensen uit de stad. Net zoiets als de sportclub. Mensen kunnen met elkaar bellen of artikelen delen of tips en ideeën verspreiden of met elkaar afspreken om met elkaar te oefenen. 


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen