MEGA OPVALMOMENT: 4Daagse Nijmegen komt eraan! Early Bird-actie voor bedrijven

Van onze redactie
9 juni 2024

Van 13 t/m 19 juli staat Nijmegen in het teken van de 4DAAGSE FEESTEN & De WANDELMARS! Zoals u van ons gewend bent zullen wij voor u daarvan uitgebreid verslag doen.

Elke avond ziet u fotoseries van de feesten in de stad. Dagelijks zijn er de foto’s van de marsroute en ook van de belevenissen van onze fotograaf Ger Neijenhuyzen die voor de 11e keer meeloopt.

Natuurlijk plaatsen we dagelijks de barometer met de uitvallers en zijn er de extra items als De Waal in Vlammen, De Vlaggenparade en de Herdenking van de Militairen op Heumensoord. Kortom tot en met de fotoseries op de Via Gladiola hoeft u helemaal niets te missen!

De 81-jarige wijchenaar Willy Heij liet weten voor zijn 64e 4Daagse van Nijmegen te gaan! Wij hebben er nu al zin in en wensen de lopers veel succes in de voorbereiding!

Ook bedrijven zullen meer dan 20 keer met een advertentie of een naamsvermelding tussen de vele fotoseries zichtbaar zijn. Wij bereiken met alle online media meer dan 90.000 mensen die ons al jaren dagelijks volgen. Wie zich snel aanmeldt, betaald nu €150 excl i.p.v. €180 excl. Dat kan via John@nieuwsuitnijmegen.nl of John@wijchensnieuws.nl. De gezellige Nijmeegse 4Daagse 2024 komt eraan!


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen