Energieke Gospel Experience in Nijmeegse bioscoop

Van onze redactie
8 juni 2024

Sinds 2023 heeft Nijmegen er een bijzondere en inspirerende ontmoetingsplaats bij: de Nijmegen City Church (NCC), die haar diensten houdt in een bioscoopzaal! Deze unieke kerk trekt wekelijks een groeiend aantal bezoekers, waaronder veel jongeren, die samenkomen om hun liefde voor Jezus te vieren.

De diensten in de bioscoop aan de Tweede Walstraat 16, ook wel Gospel Experience genoemd, zijn levendige en dynamische samenkomsten geworden, waar muziek en de liefde voor Jezus een centrale rol spelen. Met een rijke mix van gospelliederen en eigentijdse aanbiddingsmuziek, weet de kerk een energieke sfeer te creëren die iedereen uitnodigt om mee te doen en zich betrokken te voelen. De multiculturele gemeenschap van Nijmegen City Church weerspiegelt de diversiteit en inclusiviteit die zo belangrijk zijn in de stad Nijmegen.

De keuze voor een bioscoop als locatie biedt een moderne en comfortabele omgeving waar bezoekers zich meteen thuis voelen. De stoelen zijn ruim en de akoestiek is perfect voor de krachtige muziek en inspirerende toespraken die elke dienst kenmerken. De combinatie van geloof, muziek en een unieke setting maakt NCC tot een bijzondere religieuze ontmoetingsplaats waar iedereen zich welkom voelt en ook daadwerkelijk een Gospel Experience kan ervaren.

"Het is geweldig om te zien hoe deze gemeenschap groeit", zegt Pastor Ir. John Angoh van de Nijmegen City Church. "Elke week zien we bij NCC nieuwe gezichten en voelen we de energie en enthousiasme van de aanwezigen. Onze focus ligt op het verspreiden van de liefde van Jezus en het bieden van een plek waar mensen samen kunnen komen om te vieren, te leren en te groeien in hun geloof. Because the more you know Jesus, the more you know you.”

De Nijmegen City Church maakt onderdeel uit van the Church of Pentecost: City Church District, waarbij er in Nederland nog drie andere City Churches zijn, namelijk Amsterdam City Church (ACC), Harbour City Church in Rotterdam (HCC) en de Alkmaar City Church (ALCC).

De diensten beginnen in Nijmegen elke zondag om 10:30 uur in de Vue Cinema aan de Tweede Walstraat 16, middenin de stad. Iedereen is van harte uitgenodigd om een keer langs te komen en deze unieke ervaring zelf te beleven. "Of je nu al bekend bent met het geloof of gewoon nieuwsgierig bent, je bent van harte welkom om deel te nemen aan deze bijzondere samenkomst. Kom en ervaar zelf de vreugde en energie van onze Gospel Experience in de bioscoop. Samen maken we van elke zondag een feest van geloof, muziek en gemeenschap."

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: outreach@citychurchesdistrict.nl


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen