Van Tuin Tot Bord kookt zomerse maaltijd in Dukenburg

Van onze redactie
4 juni 2024

Bewoners van Dukenburg zijn op 21 juni van harte welkom om aan te schuiven bij een gezellige buurtmaaltijd in Malvert. Je kunt deze avond kennismaken met Van Tuin Tot Bord en genieten van een heerlijke maaltijd.

Van Tuin Tot Bord is een organisatie voor en door bewoners in Nijmegen. Elly Janssen, sinds 2022 directeur van de stichting: “In 2015 zijn we in het Willemskwartier gestart. Inmiddels hebben we in drie Nijmeegse wijken een wekelijks buurtrestaurant waar bewoners onder begeleiding van een kok een heerlijke maaltijd koken voor de buurt. Buurtbewoners kunnen gezellig aanschuiven en elkaar ontmoeten aan tafel. In 2023 hebben we ruim 4500 maaltijden gekookt! Van Tuin Tot Bord gelooft in voedsel als bindmiddel voor een gezellige en gezonde buurt”!

Van Tuin Tot Bord ook in Dukenburg?
Bij voldoende interesse wil Van Tuin Tot Bord in 2025 ook starten met een buurtrestaurant en buurtmoestuin in Dukenburg. Als kennismaking organiseren ze daarom op 21 juni een zomerse buurtmaaltijd bij de Turf in Malvert.

Er wordt een heerlijke driegangen maaltijd gekookt met zoveel mogelijk verse groenten uit de moestuin. Woon je in de wijk, schuif dan op 21 juni om 18.00 uur gezellig aan en ontmoet je buurtgenoten!

De kennismakingsprijs voor een driegangenmaaltijd is €6,00 pp, kinderen (tot 12 jaar) €3,50 pp. Je kunt contant betalen of pinnen. Voor mensen met een kleine beurs is er een aangepaste prijs. Laat het bij de reservering even weten!

Reserveren voor de maaltijd is noodzakelijk en kan t/m dinsdag 18 juni door te mailen naar: dukenburg@vantuintotbord.nl

Buurtmoestuin in Dukenburg
Als Van Tuin Tot Bord daadwerkelijk start in Dukenburg, zal er ook een buurtmoestuin komen. Hier kunnen bewoners samen met een moestuinbegeleider groenten verbouwen voor het buurtrestaurant.

De exacte locatie van een mogelijke buurtmoestuin in Dukenburg is nog niet bekend. Heb je interesse om mee te doen in de voorbereiding en/of in de moestuingroep? Mail dan naar: dukenburg@vantuintotbord.nl

Meer info: www.vantuintotbord.nl 


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen