Netwerk met andere zzp-ers en ondernemers bij Open Coffee op 7 juni

Van onze redactie
2 juni 2024

De volgende bijeenkomst van Open Coffee Nijmegen (altijd de 1e vrijdag van de maand) is op:

  • Vrijdag 7 juni 2024
  • van 9:00 tot 10:30 uur
  • Bakkerscafe (Brood op de plank) aan de Castellastraat 29 in Bottendaal

Thema is Online veiligheid, essentieel voor zzp'ers en ondernemers. In de digitale wereld is data goud waard. Het beschermen van deze gegevens is essentieel om de continuïteit van je bedrijf te waarborgen. Een cyberaanval kan leiden tot het verlies van belangrijke informatie, maar ook tot een ernstige vertrouwensbreuk bij je klanten. Daarom is het investeren in robuuste online veiligheidsmaatregelen geen luxe, maar een noodzaak.

Er zijn enkele vooraanstaande experts uit de sector (o.a. Carlo Keyner en Mike Pooters) aanwezig. Zij zullen praktische tips delen over hoe je jezelf en je bedrijf online kunt beschermen tegen de toenemende dreigingen van cyberaanvallen.

Tijdens deze bijeenkomst heb je de mogelijkheid om vragen te stellen aan de experts. En je kunt netwerken met andere professionals die ook geïnteresseerd zijn in het versterken van hun cyberveiligheid.

Of je nu een klein bedrijf runt, werkzaam bent in een grote onderneming of gewoon meer wilt leren over de beste praktijken voor online beveiliging, deze bijeenkomst biedt waardevolle inzichten voor iedereen.

"Open Coffee Nijmegen is de ideale plek om ervaringen uit te wisselen, mogelijke samenwerkingen te verkennen en waardevolle connecties op te bouwen, ongeacht je ervaringsniveau. Onze bijeenkomsten kenmerken zich door een open en informele sfeer waarin inspirerende dialogen en potentiële zakelijke kansen centraal staan.
Laat je motiveren door de verhalen van anderen, breid je netwerk uit en geniet in goed gezelschap van een kop koffie of thee. Mis deze kans niet om te groeien, te leren en te netwerken. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!""

Meer weten?


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen