Kinderboekwinkel Nijmegen weer open na grote verbouwing

Van onze redactie
31 mei 2024

Op 31 mei opende Kinderboekwinkel Nijmegen weer haar deuren. De winkel aan de Kannenmarkt was bijna drie maanden dicht vanwege een verbouwing, waarbij het 40 jaar oude interieur helemaal vernieuwd werd. Ook kwam er een nieuwe trap en extra vloeroppervlak op de bovenverdieping.

Nieuw, fris jasje
Eigenaar Ingeborg Simonetti is heel gelukkig met het resultaat: “De winkel heeft een nieuwer, frisser jasje gekregen, maar wel in de vertrouwde, gezellige sfeer. Het is ruimer geworden, doordat we alles net wat handiger ingericht. De nieuwe toonbank staat op een heel andere plek, net als de trap. Ook staan de leeftijdscategorieën in nieuwe kasten op andere plekken, en is het assortiment voor de wat oudere kinderen uitgebreid.”

Crowdfundingsactie
De verbouwing was mogelijk dankzij een crowdfundingsactie. Afgelopen najaar werd in één maand tijd het benodigde bedrag opgehaald. Meer dan 800 mensen doneerden voor de herinrichting van hun geliefde winkel. Ook werd een grote sponsor binnengehaald: Lundia Nijmegen heeft de hele winkel belangeloos voorzien van nieuwe boekenkasten.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen