Toneel Beek speelt 'De goede dokter' van Tsjechov

Van onze redactie
26 mei 2024

In het weekend van 7 en 8 juni speelt Toneel Beek teksten van Tsjechov in het Antiquariaat Supplement, Van Randwijckweg 2, 6573 EJ Beek Ubbergen. Er zijn nog kaarten.

Anton Tsjechov schreef rond 1900 prachtige verhalen over kleine, dagelijkse situaties zoals een vrouw die auditie doet, een notoir verleider die zijn talenten met een getrouwde vrouw demonstreert en een man die zichzelf wil verdrinken in ruil voor drie roebel…

Door toneelschrijver Neil Simon zijn later een aantal van die verhalen bewerkt. De scènes hebben ogenschijnlijk niet veel met elkaar te maken. De verbinding wordt gelegd door de schrijver Tsjechov zelf die met milde humor de op het eerste gezicht oude verhalen heel eigentijds weet te maken.

U bent van harte uitgenodigd om te komen kijken op vrijdag 7 juni om 20.00 uur of op zaterdag 8 juni om 20.30 uur. Kaartjes à €6,00 kunt u bestellen via jvanderzande8@upcmail.nl of via een van de spelers. En misschien wordt u zo enthousiast, dat u het volgende seizoen ook zelf wilt meespelen.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen