Swingende seniorendansavond in OBG op 28 mei

Van onze redactie
24 mei 2024

Dinsdag 28 mei zijn dans- en muziekliefhebbers weer welkom in seniorencafé Burgerlust in OBG Nijmegen. De muziek wordt verzorgd door entertainer Franz Arntz. Beginner of gevorderde, alleen of in gezelschap, stijl- of lindanceliefhebber; iedereen is welkom. Aanvang 19.30, toegang is gratis. Wel graag contant geld meenemen voor de consumpties.

Seniorencafé Burgerlust organiseert dans- en muziekavonden in OBG Nijmegen. Vaste muzikanten staan garant voor een gezellige avond met foxtrot, wals; maar ook beat en linedance horen tot het repertoire. Burgerlustvrijwilligers verzorgen, de bar, bediening en de gratis hapjes.
Gemiddeld zo’n tachtig tot negentig mensen komen er; trouwe bezoekers, soms al vele jaren lang, maar ook veel nieuwelingen weten het danscafé te vinden. Ben jij al geweest?

Gezond oud worden
OBG is er voor iedereen die actief en gezond wil leven en ouder worden. Het is een ontmoetingsplek waar iedereen gezien wordt en iets voor anderen kan betekenen. Daarom stelt OBG het gezellige Grand café open voor deze dansavonden. Niet alleen voor eigen bezoekers, maar ook voor gasten van buiten. Op alle dagen van de week. Ervaar het zelf: kom eens binnen voor een kop koffie of een broodje. Van harte welkom!

Seniorencafé Burgerlust, OBG, Prof. Cornelissenstraat 2, 6524 PJ Nijmegen. Tijd: 19.30 - 22.30 uur, zaal open vanaf 19.00 uur. Gratis entree.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen