Sporten en spelen bij Nimma's Playground in binnenstad

Van onze redactie
23 mei 2024

Nimma's Playground is terug van weggeweest. Dit jaar vindt het evenement plaats op alle zaterdagen in juni. Tussen 12.00 en 15.00 uur organiseert de gemeente Nijmegen iedere zaterdag twee activiteiten waar iedereen aan kan deelnemen.

De activiteiten vinden plaats op Plein 1944 en op het Mariënburgplein in Nijmegen. Van freerunnen en kickboxen tot walking football en graffiti spuiten, Nimma's Playground is dé plek om sport en spel uit te proberen.

In juni barst Nimma's Playground weer los met een gevarieerd programma. Op 1 juni kunnen mensen de stad ontdekken met de Ribbelroute van muZIEum en wie wil kan meedoen met dans- en graffiti op het Mariënburgplein. Op 8 juni slaan bezoekers van Nimma’s Playground een balletje met volleybalclub VoCASA of testen ze hun circusvaardigheden met Circus Factory. Op 15 juni staat kickboksen en bootcamptraining op het programma en op 22 juni leren deelnemers streethockey of maken ze kennis met voetbal. De maand sluit op 29 juni af met freerunning en rolstoelbasketbal. Aanmelden is niet nodig. 

Actieplan Binnenstad 
Nimma's Playground is één van de projecten uit Actieplan Binnenstad. Dit is een plan dat de gemeente Nijmegen samen met inwoners, ondernemers en bezoekers heeft gemaakt om een extra impuls te geven aan de binnenstad. Met het plan maken we de Nijmeegse binnenstad nóg groener, aantrekkelijker en bruisender. Sommige acties zijn nog in ontwikkeling, terwijl andere al gereed zijn.

Bekijk het complete programma van Nimma's Playground hier. 

Foto: gemeente Nijmegen


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen