Topmuziek en exotische hapjes bij wijkfeest Torremolimos: help jij mee?

Van onze redactie
23 mei 2024

Anjo, Co, Gottfried, Henk en Wim melden u hierbij met trots dat u zondag 22 september alweer voor de 11e keer kunt gaan genieten van gezellige activiteiten, goede buren, exotische hapjes, kinderspelen en swingende muziek bij wijkfeest Torremolimos aan de Wachterslaan. 

Net als eerdere versies van dit grootse Wijkfeest (zie nijmegen-oost.nl/berichten/fantastische-ontmoeting-muzikanten-mannequins-en-mensen-op-torremolimos) belooft de formule voor zondag 22 september dat er veel te genieten zal zijn van bouwen, baksels en livemuziek uit de buurt, met voor élk wat wils:

  • Livemuziek van o.a. Kladderadatch 
  • Boomstam verzagen met een 2 meter trekzaag tot een bank of kruk  
  • Genieten van Buurttafel oogstsoep en exotische hapjes van AZC-bewoners 
  • Bellenblazen, kinderspelen, schminken en vlinders schilderen 
  • en nog veel meer, misschien bijv. volleyen met en tegen AZC en wijkbewoners uit andere straten  

"We weten inmiddels dat diverse bewoners van het Asielzoekerscentrum aan de Van 't Santstraat ook weer graag exotische hapjes maken en muziek maken en schminken. Mogelijk willen mensen van Buurttafel Limos ook weer oogsthapjes maken?"

Komt u uit of heeft u een band met Nijmegen-Oost? En wilt u muziek komen spelen, of iets demonstreren of vertellen of gewoon meewerken in de voorbereiding?  Dat kán!

"We zoeken je medewerking als je op de dag of net daarvoor kunt helpen bij het verspreiden van flyers, hapjes maken, inko­pen, opbouwen en begeleiding/toezicht op de dag zelf, maar we zoeken ook je medewerking als je vanaf juni kunt mee­werken bij de voorbereiding, bijvoorbeeld het uitnodigen, indelen van het terrein en werven van medewerkers & sponsors."

"Kun en wil je gezellig meewerken? Mail je belangstelling en voorkeur naar torremolimos2@gmail.com of app of bel 06-1498 5928 voor meer informatie. Alvast bedankt!"

Namens de voorbereiders: Anjo, Co, Gottfried, Wim en anderen, Henk


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen