Stadsdebat Nijmeegse nachtvisie

Van onze redactie | Fotograaf: Lars Schwachöfer
22 mei 2024

Meer weten over nachtcultuur in Nijmegen? Meepraten en meedenken over de waarde, kansen en dilemma’s van nachtcultuur?  Kom dan op 1 juli naar het Stadsdebat over de Nijmeegse Nachtvisie.

De gemeente: "We trappen de avond af met een mini-documentaire over de Nijmeegse nachtcultuur. Daarna komen onder leiding van Eva Eikhout verschillende onderwerpen uit de Nijmeegse nachtcultuur aan de orde. Die bespreken we samen met de gemeente, het publiek en een panel van nachtexperts- en ondernemers."

Het Stadsdebat is dé gelegenheid om mee te praten voor iedereen die betrokken is bij of interesse heeft in nachtcultuur. Het gaat over talentontwikkeling, ondernemerschap, sociale cohesie, gezondheid, jongerencultuur, middelengebruik, toerisme, veiligheid, kunst, cultuur en evenementen. Op basis van uw input maakt de gemeente de Nijmeegse nachtvisie met aandacht voor de kansen en groeimogelijkheden van nachtcultuur. Het debat wordt door de gemeente Nijmegen georganiseerd samen met Stichting Nachtburgemeester Nijmegen.
 
Datum: maandag 1 juli
Tijd: 19.00 - 21.00 uur
Plaats: Vasim Events, Winselingseweg 41 Nijmegen
Deelname: gratis, aanmelden is verplicht en kan via deze link


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen