Swingende avond in seniorendanscafé met Jan Kersten

Van onze redactie
9 mei 2024
Liefhebbers van dansen en muziek zijn dinsdag 14 mei weer welkom in seniorencafé Burgerlust in OBG Nijmegen. Van 19.30 tot 22.30 uur gaan de tafels en stoelen aan de kant en is de vloer voor de dansers. Beginner of gevorderde, alleen of in gezelschap, stijl- of linedanceliefhebber; iedereen is welkom. De avond wordt verzorgd door de populaire entertainer Jan Kersten.  De toegang is gratis, maar vergeet niet om contant geld mee te nemen voor de drankjes.

Seniorencafé Burgerlust is dé plek voor dans- en muziekliefhebbers. De vrijwilligers van Burgerlust zorgen voor een warme sfeer, goede service en lekkere hapjes. Het vernieuwde Grand Café is een gezellige ontmoetingsplek waar u nieuwe mensen kunt leren kennen, of oude bekenden kunt tegenkomen. Er komen altijd veel liefhebbers op af, dus kom op tijd!

Seniorencafé Burgerlust, OBG, Prof. Cornelissenstraat 2, 6524 PJ Nijmegen. Tijd: 19.30 – 22.30 uur, zaal open vanaf 19.00 uur. Volgende dansavonden 28 mei, 11 en 25 juni.

OBG is er voor iedereen die actief en gezond wil leven en ouder worden. Het is een ontmoetingsplek waar iedereen gezien wordt en iets voor anderen kan betekenen. Er worden allerlei activiteiten en diensten aangeboden voor senioren, maar ook voor andere belangstellenden. Het Grand café is elke dag open voor een kopje koffie, een maaltijd of een praatje. U bent van harte welkom om eens langs te komen en de sfeer te proeven.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen