Bij Dré doet mee aan de ‘Week van de Stenen Winkel’

Van onze redactie
8 mei 2024

In de week van 13 tot en met 19 mei 2024 vindt de derde landelijke ‘Week van de Stenen Winkel’ plaats. Een initiatief om de lokale stenen winkel in het zonnetje te zetten en aandacht te creëren voor de waarde van deze winkels bij de consument. Ook lokale ondernemer André Steenbergen van Bij Dré aan de Houtstraat 14 in Nijmegen doet mee. Lokale winkels organiseren in de ‘Week van de Stenen Winkel’ allerlei feestelijke activiteiten op de winkelvloer om de kracht van stenen winkels te vieren, samen met hun klanten.

Bij Dré is een van de winkels die deelneemt aan dit initiatief. In 2018 werd de winkel van André Steenbergen geopend in Nijmegen en bijna 6 jaar later is de winkel niet meer weg te denken uit het lokale centrum. “De reden dat we deelnemen aan de ‘Week van de Stenen Winkel’ is dat Stenen Winkels de steden en dorpen waar we wonen een stukje mooier maken. Winkelen met je favoriete shopmaatje, producten zien, proeven of aanraken, verrast worden door een goed advies... het kan allemaal in de winkels in jouw buurt”, vertelt eigenaar André Steenbergen. “We kijken ernaar uit om samen met iedereen in Nijmegen de kracht van onze lokale stenen winkels te vieren en nog eens te onderstrepen waarom deze winkels een plekje verdienen in ons centrum.”

Tijdens de ‘Week van de Stenen Winkel’ vinden er ook Bij Dré bijzondere activiteiten plaats. Voor iedere klant is er iets bijzonders: van een cadeautje bij aankoop tot het verloten van mooie prijzen. En natuurlijk wordt de winkel feestelijk aangekleed! "Zo vieren we samen met onze klanten het bestaan van de Stenen Winkel in Nijmegen."


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen