UITJE portemonnee helpt studenten gratis activiteiten te vinden!

Van onze redactie
7 mei 2024

In een tijd waarin kosten stijgen en de portemonnee van studenten steeds vaker onder druk staat, komt er een sprankje hoop in de vorm van UITJE portemonnee. Dit opkomende platform is opgericht door twee Communicatiestudenten van de Hogeschool Arnhem Nijmegen, namelijk Ella van der Laan (23 jaar) en Bente van Zuijlen (22 jaar).

Ze laten hiermee (bijna) gratis activiteiten en uitjes voor studenten zien, met als doel het bevorderen van sociale interacties en het ondersteunen van het studentenleven. Ella en Bente vertellen over hun Instagram- en Tiktokpagina’s: “We hebben al diverse leuke activiteiten onder de aandacht gebracht, zoals een “Outside Escape” die al meer dan 2000x bekeken is. Ook hebben we laten zien op TikTok hoe je kaarsen kunt beschilderen. Morgenavond doen we een “Trivia Night” waar we een supergezellige avond met vriendinnen gaan hebben. En dit kost bijna niks!”

Leuk, want het leven van de student is inderdaaf al erg duur. Staan er nog andere plannen op het menu? “Ja, natuurlijk! We bedenken telkens nieuwe activiteiten zoals de “Rage Room” waar we met oud servies van onszelf en met knuppels lekker alles in elkaar gaan slaan! Op dit moment zijn we op zoek naar een dierenasiel of kinderboerderij waar we een dagje mee kunnen lopen en samen voor de dieren mogen zorgen.”

Zo proberen Ella en Bente steeds opnieuw alternatieven te zoeken voor duurdere activiteiten en die goedkoop onder de aandacht te brengen. Helemaal super toch?! De dames sluiten af met: "Iets gezellig samen doen hoeft niet altijd geld te kosten!”

Volg Bente en Ella via Instagram en TikTok op @uitje.portemonnee. 
En bekijk hier zo'n leuke gratis activiteit! 


 

Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen