Doe mee met een uniek hoorspelavontuur

Van onze redactie
4 mei 2024

Theatergroep De Horde presenteert De Horde Hoort: een uniek hoorspelavontuur

Een kans voor deelnemers en publiek om deel te nemen aan een hoorspelavontuur dat sprookjes tot leven wekt.

Theatergroep De Horde presenteert De Horde Hoort: een uniek hoorspelavontuur op zondag 26 mei. De theatergroep zoekt zes enthousiaste voorlezers (9+) en publiek (6+) om samen met ervaren theatermakers deel te nemen aan de live opname van een avontuurlijk luistersprookje in Theater Het Badhuis aan het Daalseplein in Nijmegen. Deelname bedraagt €15, en kaartjes voor het publiek zijn te koop voor €9,50 (inclusief één consumptie) via theatergroepdehorde.nl.

Programma
Voorafgaand aan het evenement vindt er op woensdag 15 mei van 13.30u tot 14.30u een kennismaking plaats in Theater Het Badhuis waar deelnemers hun medespelers ontmoeten, kennismaken met regisseur Ramses Graus, een voorproefje van hun rol krijgen, en de zaal kunnen verkennen. Op zondag 26 mei begint de repetitie om 13.00u en worden de puntjes op de i gezet. Om 15.00u opent de zaal voor het publiek, waarbij gezamenlijk een uniek hoorspel wordt gecreëerd, dat achteraf digitaal beschikbaar wordt gesteld voor herbeluistering.

Deelnemen en kaarten
Geïnteresseerden die Nederlands kunnen lezen, 9 jaar of ouder zijn, genieten van voorlezen en bereid zijn het podium te betreden, worden uitgenodigd om zich aan te melden. Deelnamekosten bedragen €15,-. Er is ruimte voor maximaal zes deelnemers. Voor degenen die niet op het podium willen staan maar wel van sprookjes houden, biedt De Horde de mogelijkheid om ’s middags als publiek (6+) aanwezig te zijn bij de live opname van De Horde Hoort voor €9,50 inclusief één consumptie.

Kijk voor meer informatie op www.theatergroepdehorde.nl.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen