TriUnity Award: Het succesverhaal van Koen!

Van onze redactie
2 mei 2024
Stichting TriUnity is verheugd om het succesverhaal van Koen te delen, een jonge man met autisme die met de juiste ondersteuning zijn talenten heeft kunnen benutten en een stralende toekomst tegemoet gaat.
 
Met de hulp van zijn mentor Jos Broekman en zijn stagebegeleider/werkgever Marijn van Bunningen heeft Koen niet alleen zijn diploma gehaald, maar heeft hij ook een baan aangeboden gekregen bij Autoservice van Bunningen.
 
Koen is de ontvanger van de TriUnity Award, die wordt toegekend aan jongeren met autisme die met maatwerk en ondersteuning hun talenten hebben kunnen ontwikkelen. De award, bestaande uit twee driehoeken en een diamantvorm, symboliseert de jongere met autisme die kan 'shinen' en zijn talenten kan inzetten wanneer hij ondersteuning krijgt vanuit zijn omgeving. Koen heeft bewezen een ware diamant te zijn, met dank aan de ondersteuning van TriUnity, zijn mentor en zijn werkgever.
TriUnity bood Koen een talententraject aan, waar hij werkte aan zijn zelfvertrouwen en leerde omgaan met zijn belastbaarheid. Met wekelijkse coachingsgesprekken hielpen we Koen bij het stellen van doelen en het vinden van een balans tussen werk, studie, sociaal leven en rust.
 
Dit succesverhaal benadrukt het belang van maatwerk en samenwerking in het ondersteunen van jongeren met autisme. Koen is nu klaar voor de toekomst, en TriUnity is ontzettend trots op hem, zijn ouders, en natuurlijk op zijn mentor Jos Broekman en werkgever Marijn van Bunningen!

Kansen voor jongeren met autisme
TriUnity biedt jongeren met autisme de kans op een zelfstandig en zinvol bestaan door hen op te leiden, passend bij hun specifieke vaardigheden, en hen te ondersteunen om aan werk te komen en aan het werk te blijven.

Deze aanpak is hier beschreven.  In onderstaande video kunt u zien waar TriUnity voor staat.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen