Eindexamenfeestje: "Zo kan het ook!"

Van onze redactie
26 april 2024

We berichtten vandaag al over de ludieke vlaggenactie van leerlingen van het NSG in Groenewoud, nu kregen we ook een enthousiast verslag van Mirjam van een andere middelbare school, het SSgN:

"De Exodus 2023-2024

Het examenfeestje van de examenleerlingen. Helaas tegenwoordig vaker iets om tegen op te kijken dan naar uit te kijken voor vele scholen. De horrorverhalen van alles wat er gebeurd zorgen elk jaar voor meer scholen die besluiten er niks meer aan te doen. 
En toch zou het jammer zijn als dat verdwijnt. Het zou echt 1 van de leukste dagen uit je schooltijd moeten zijn, voor iedereen! 

Zo stond hoe dan ook vandaag de Exodus op de planning bij de SSgN. Een leuke groep leerlingen was al een paar weken in de weer. Wat kan wel, wat kan niet. Wat is leuk, en wat zeker niet. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat het op een leuke en gezellige manier verloopt? De SSgN heeft geen verboden gegeven, maar wel aanwijzingen. 

De organisatie examenleerlingen hebben gedaan wat ze moesten doen, en zo lieten alle leerlingen zich vanmorgen op school overvallen met feestmuziek, slingers, toeters en bellen, en maakten we er een supergezellig feestje van! 
Zo kan het dus ook, en wat zou het fijn zijn als het overal weer zo kan!

Vanmorgen om 9.00 begon de gekkigheid, de hele school onder allerlei gekke foto’s van docenten en ondersteunend personeel. 
De Lambada moest gedaan worden om sommige lokalen te bereiken en met de feestmuziek was het een feestje voor iedereen. De onderbouw werd vrijgepleit, lessen werden onderbroken, maar alles met een glimlach en gezelligheid.
Vanaf 12.30 allerlei activiteiten onder het genot van suikerspinnen en lekkers, werd om 14.00 het eindsein gegeven. Met zijn allen werd de grootste rotzooi opgeruimd, en om 15.00 was het voor iedereen vakantie!

Wij zijn trots, trots op onze leerlingen, het personeel, en bovenal de samenwerking!
Laten we een voorbeeld zijn!

Fijne koningsdag en meivakantie namens team SSgN!"

Mirjam


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen