Kindness collectief Nijmegen heeft weer geprobeerd een hoop mensen blij te maken

Van onze redactie
22 april 2024

Het Kindness collectief Nijmegen heeft afgelopen tijd weer geprobeerd om een hoop mensen blij te maken in Nijmegen. Dit hebben ze gedaan door bewust opzettelijke vriendelijke daden te doen voor onbekende mensen in de stad om zo de stad, de mensen een beetje beter te maken.

Zo hebben ze zaterdag op het station van Nijmegen stroopwafels, snoeprepen en plantjes uitgedeeld aan reizigers en hebben ze op de bankjes van het station aardige dingen neergelegd voor onbekende mensen. Verder hebben ze snoeprepen gekocht op het station en die weer teruggegeven aan degene die hem had verkocht om zo de verkoper blij te maken. Het was heel gezellig om te doen en ze hebben een hoop gezelligheid verspreid in de stad.

Het Collectief: "Lijkt het je ook leuk om een keer zoiets te doen? Ga dan eens met een groepje vrienden op een mooie dag de stad in en deel leuke dingen uit of laat aardige dingen achter op bankjes of ga eens langs bij de gemeente met een attentie voor de burgemeester om die te bedanken. Het is heel leuk om te doen en je maakt de stad weer een beetje beter en heel veel mensen blij." Zie voor meer informatie over dit soort dingen het youtube-account van Kindness Collectief Nijmegen of de website www.findyourselfamomenttogrow.nl


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen