[Video] Jongen redt vrouw uit te water geraakte auto

Van onze redactie
18 april 2024

Woensdagavond raakte omstreeks 22.30 een auto te water aan de Parmasingel in stadsdeel Lent. Een 21-jarige jongeman redde de vrouw uit haar auto.

De a 76-jarige utomobiliste uit Elst reed vanaf de Turennesingel op de Parmasingel en raakte door nog onbekende reden uit de bocht. Ze belandde met haar auto in de sloot naast de weg. Drie jongens op de fiets zagen de auto in het waten en haasten zich naar de sloot. Een van de jongens twijfelde geen seconde, trok zijn kleding uit en sprong naar de auto in het water. Hij hielp de vrouw uit de auto en bracht haar met hulp van zijn vrienden en voorbijgangers naar de kant. Bewoners van de straat aan de andere kant van de sloot vingen de jongen en de vrouw op.

Ambulancepersoneel keek de betrokkenen na. Niemand raakte gewond. De auto was na enige tijd naar het laagste punt van de sloot gezakt. De brandweer haalde samen met een berger de auto uit het water. Daarna werd de auto weggesleept. De jongeman kan een bezoekje van de politie verwachten voor zijn goede, snelle optreden.
 


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen