Workshop 'Het schrijven van korte verhalen' in het Marikenhuis

Van onze redactie
20 april 2024

Vrijwilliger Maria van den Hombergh, die schrijfdocent is, geeft een aantal workshops schrijven. In iedere workshop komt een ander thema aan bod. Op woensdag 1 mei kun je van 13.30 tot 16.30 uur deelnemen aan de workshop ‘het schrijven  van korte verhalen’.

Ieder kort verhaal begint met een goed idee. Iedereen heeft meer dan een rugzak vol met ideeën op basis van de ervaringen die je hebt opgedaan. In deze workshop leer je hoe je een verhaal kunt opbouwen aan de hand van een structuur die houvast en richting geeft. Ook leer je zintuigelijk en beeldend schrijven, net als het schrijven van een dialoog.

De overige workshops schrijven zijn op 10 juli, 14 augustus, 9 oktober en 11 december. De thema’s die aan bod komen zijn het schrijven van kinderverhalen, sprookjes, associatief schrijven, columns en creatief schrijven.

Kijk op de website voor deze en meer activiteiten en aanmelding (marikenhuis/agenda). Voor de activiteiten geldt een bijdrage in de kosten van €2,50 per keer. Het adres is Slotemaker de Bruïneweg 163 in Nijmegen.

marikenhuis.nl


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen