Workshop 'Yoga, moed en mededogen' in het Marikenhuis

Van onze redactie
15 april 2024

Op woensdag 1 mei kun je om 11.00 uur in het Marikenhuis aan de Slotenmaker de BruÏneweg 163 in Nijmegen deelnemen aan de cursus Yoga, moed en mededogen. In deze bijeenkomst laat yoga-leraar William Yang je kennis maken met een speciale vorm van yoga en meditatie. Yang heeft deze methode ontwikkeld in zijn jarenlange werk met mensen die zijn getroffen door kanker, zowel patiënten als hun naasten.

In deze vorm van yoga gaat het erom het energieniveau te verhogen en de geest- en levenskracht te versterken. Zo kun je van binnenuit een bijdrage leveren aan het proces van genezing en herstel. Als genezing niet mogelijk is kan deze meditatieve yoga ondersteunend zijn bij het proces van acceptatie. De oefeningen zijn eenvoudig en ontspannend en hebben een onmiddellijk effect. Iedereen kan eraan meedoen.

Kijk op de website voor deze en meer activiteiten en aanmelding (marikenhuis/agenda). Voor de activiteiten geldt een bijdrage in de kosten van €2,50 per keer. Het adres is Slotemaker de Bruïneweg 163 in Nijmegen.

marikenhuis.nl


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen