23 april: seniorendanscafé in OBG met muzikaal duo Jersey

Van onze redactie
14 april 2024

Dinsdag 23 april zijn muziek- en dansliefhebbers weer van harte welkom in Seniorencafé Burgerlust in OBG Nijmegen. De avond wordt verzorgd door het populaire duo Jersey. Zij spelen voor ieder wat wils: stijldansen, linedance, of gewoon lekkere beat om op te swingen. De toegang is gratis, maar vergeet niet om contant geld mee te nemen voor de drankjes.

Seniorencafé Burgerlust is dé plek voor dans- en muziekliefhebbers. Deze maand zijn er drie dansavonden met live muziek van vaste muzikanten. De vrijwilligers van Burgerlust zorgen voor een warme sfeer, goede service en lekkere hapjes. Het vernieuwde Grand Café is een gezellige ontmoetingsplek waar u nieuwe mensen kunt leren kennen, of oude bekenden kunt tegenkomen. Er komen altijd veel liefhebbers op af, dus kom op tijd!

OBG is er voor iedereen die actief en gezond wil leven en ouder worden. Het is een ontmoetingsplek waar iedereen gezien wordt en iets voor anderen kan betekenen.
Er zijn allerlei activiteiten en diensten voor senioren, maar ook voor andere belangstellenden. Het Grand café is elke dag open voor een kopje koffie, een maaltijd of een praatje. Kom gerust eens binnen voor een hapje, drankje en een praatje.

Seniorencafé Burgerlust, OBG, Prof. Cornelissenstraat 2, 6524 PJ Nijmegen. Tijd: 19.30 – 22.30 uur, zaal open vanaf 19.00 uur. Volgende dansavond 30 april.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen