Bankinformatiepunt in Bibliotheek Zwanenveld

Van onze redactie
12 april 2024

Bibliotheek Zwanenveld heeft sinds kort een bankinformatiepunt. Inwoners kunnen elke woensdag tussen 10.00 en 12.00 uur in de bibliotheek terecht met vragen over digitale bankzaken. Een afspraak maken is niet nodig.

Onafhankelijke bankspecialisten beantwoorden vragen over betalen en andere bankzaken. Ze helpen ook bij  het vinden van de juiste informatie. Het regelen van persoonlijke en vertrouwelijke bankzaken is niet mogelijk, zoals rekeningen betalen, een lening afsluiten of een spaarrekening openen. Als dat nodig is, verwijst de medewerker door naar iemand van de bank die wél persoonlijke en vertrouwelijke bankzaken kan begeleiden.

Telefonische hulp
Het bankinformatiepunt is bedacht door de grote banken, in samenwerking met openbare bibliotheken en maatschappelijke organisaties. Op de website Bankinformatiepunt.nl staat ook veel nuttige informatie. Liever telefonische hulp bij digitale bankzaken? Bel dan gratis de DigiHulplijn (0800-1508). Naast het bankinformatiepunt biedt de Bibliotheek Gelderland Zuid meer hulp op digitaal gebied. Bekijk het hele aanbod van de bieb op www.obgz.nl/digitaal.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen