Eerste landelijke Oldstars Walking Basketball toernooi in Horstacker

Van onze redactie
11 april 2024

Op 20 april 2024 organiseren de basketballclubs Wildcats uit Nijmegen en Joy-M uit Malden het eerste landelijk Oldstars Walking Basketball toernooi in Nederland. Dit evenement vindt plaats in Sporthal De Horstacker, Horstacker 1401, 6546 EK Nijmegen en duurt van 11 tot 17 uur.

Omstreeks 10.30 zal Pepijn Baneke, wethouder Sport van Malden het toernooi openen. Er komen ploegen uit Beuningen, Arnhem, Den Bosch, Zandvoort, Wageningen, Groningen en Zwolle en natuurlijk Nijmegen en Malden. Entree voor bezoekers is gratis, een mooie manier dus om kennis te maken met deze, relatief, onbekende tak van basketball.

Oldstars Walking Basketball wordt gekenmerkt doordat de spelers niet hard mogen lopen en springen. En naast het bewegen is er ruim de tijd voor het zo nodige sociale gebeuren. De doelgroep is 55+, maar daar wordt niet strikt de hand aan gehouden. Weet je niet zeker of dit iets voor jou is, neem contact op met je zorgverzekeraar en dan met Wildcats (info@wildcats-nijmegen.nl).  Na een paar keer gratis meedoen weet je of deze sport iets voor jou is.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen