Grammy Award-winnaar Ted Russell Kamp naar De Brauerij

Van onze redactie
9 april 2024

Ervaar de solide countryrock van niemand minder dan Ted Russell Kamp op zondagmiddag 21 april (15:00 uur) in De Brauerij aan de Mehrer Straße 1 in Kranenburg-Niel. Russell Kamp is een veelgeprezen producer, singer-songwriter, multi-instrumentalist met Nederlandse roots. Hij  heeft in maart 2024 zijn 14e studioalbum uitgebracht.

Ted Russell Kamp staat om zijn eerlijke teksten, meeslepende melodieën en professioneel muzikaal vakmanschap. Denk aan knipoogjes naar The Band, Leon Russell, Waylon Jennings en Willie Nelson. De Brauerij krijgt bezoek van de meest gevraagde bassisten in Los Angeles. Sinds 2004 is hij de vaste bassist in band van Shooter Jennings en schreef ook talloze nummers voor hem, waaronder de hit “Steady at the Wheel” uit 2005. In 2020 deelde hij mee in een Grammy Award voor zijn muzikale betrokkenheid op Tanya Tucker plaat “While I’m Living”. Hij werkte ook met Jaime Wyatt, White Buffalo, Wilson Phillips, Jessi Colter, Wanda Jackson, Billy Ray Cyrus en talloze andere grote Americana artiesten.

De entree bedraagt € 15. Wil je zeker zijn van een zitplaats dan is inmiddels gebleken dat vooraf reserveren geen overbodige luxe is. Reserveren kan via het cultuurprogramma op de website van De Brauerij.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen