Bekijk de prachtige Spring Deals bij Montél op Woonboulevard Nijmegen!

Van onze redactie
9 april 2024

Montèl is met 35 winkels de grootste zitspecialist van Nederland. Montèl op Woonboulevard Nijmegen aan de Wijchenseweg 164 is maar liefst 1.500 vierkante meter groot, dus u kunt kiezen uit een zeer breed en mooi assortiment.

Montèl biedt u eigentijds design van hoge kwaliteit met een aantrekkelijk prijskaartje. Een bankontwerp is volledig af te stemmen op uw eigen wensen; van model, soort bekleding, kleur en uitvoering. Op deze manier heeft u altijd iets unieks in huis en helemaal naar wens!

De collectie van Montèl is verrassend betaalbaar. Montèl is ontstaan vanuit het idee om topmodellen te ontwerpen en tegen betaalbare prijs te verkopen, en dat is gelukt!

De zekerheden van Montèl!
Een nieuwe bank koopt u natuurlijk niet elke dag. Daarom mag u van Montèl vakkundig advies en een uitgebreide service verwachten. We geven u altijd alle tijd en service die u nodig heeft. Van de aankoop in de winkel tot de bezorging bij u thuis. U krijgt dan ook op elk product 7 jaar garantie bij Montèl.

Waarom kiest u voor Montèl?
– Montèl is de grootste zitspecialist van Nederland
– Montèl is al 35 jaar toonaangevend
– De hele collectie van Montèl is eigen ontwerp
– Montèl is verrassend betaalbaar
– Montèl  geeft u 7 jaar garantie op topkwaliteit
– Bij Montèl kiest u uit 1001 mogelijkheden - Montél heeft altijd 9 designmodellen op voorraad. Meer info op www.montel.nl 


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen