Freedom 'S Cool Festival viert 8e editie op 14 april

Van onze redactie
29 maart 2024

4 & 5 mei Nijmegen
Op 14 april 2024 vindt de achtste editie van het Freedom 'S Cool Festival plaats in Doornroosje. Dit bijzondere evenement wordt mogelijk gemaakt door een samenwerking van 4 & 5 mei Nijmegen en Poppodium Doornroosje.

Het jaarlijkse festival brengt deelnemers van het voortgezet onderwijs uit Nijmegen en omgeving samen voor een prachtige viering van vrijheid. Tijdens dit evenement schrijven alle deelnemers hun eigen nummer met teksten die het thema vrijheid belichten. Op het prachtige podium van Doornroosje zullen leerlingen van SSGN, NSG Groenewoud, Metamaar, Pax Christi College, Maaswaal College en Stedelijk Gymnasium optreden.

Een deskundige jury beoordeelt de optredens en zal aan het einde van de middag een winnaar selecteren. Daarnaast wordt er ook een publiekswinnaar gekozen door het aanwezige publiek. Kom dus zeker jouw favoriet supporten! De prijzen worden uitgereikt door Burgemeester Bruls. De winnaars van het Freedom ’S Cool Festival 2024 krijgen de eer om het Bevrijdingsfestival op 5 mei 2024 in het Hunnerpark in Nijmegen te openen.

Belangrijke informatie:


Dit bericht delen:

Advertenties