Sem Jansen & Leif de Leeuw op podium De Brauerij

Van onze redactie
28 maart 2024

De gelauwerde muzikanten Sem Jansen en Leif de Leeuw betreden het podium van De Brauerij, net over de grens bij Nijmegen. Dit dynamische duo trakteert het publiek zondag 7 april 2024 om 15:00 uur op een semi-akoestische show die een diepe indruk zal achterlaten.

Jansen en De Leeuw zijn al meer dan een decennium bekend van hun samenwerking in de Leif de Leeuw Band, maar hebben de afgelopen jaren ook akoestisch samengespeeld. Tijdens deze shows ontwikkelden ze hun eigen unieke geluid, doordrenkt met Americana-, country- en folk-invloeden. De nummers variëren van zelfgeschreven verhalende liedjes tot authentieke countryklassiekers en een selectie van hun favoriete nummers aller tijden.

Tijdens het optreden in De Brauerij zullen Sem en Leif hun mooiste vintage instrumenten meebrengen, waaronder gitaren, mandolines, pedal steel en lap steel. De Brauerij zal het toneel zijn voor dit unieke liveoptreden, kortom een middag die muziekliefhebbers niet willen missen.

Mehrer Straße 1, 47559 Kranenburg-Niel. De entree bedraagt € 20. Reserveren kan via de website van De Brauerij: debrauerij.nl


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen