Jeu-de-boulesvereniging DE VALKATTIES zoekt de buitenbaan weer op!

Van onze redactie
27 maart 2024

Van Binnen naar Buiten, van Winter naar Zomer.

De Nijmeegse jeu-de-boulesvereniging DE VALKATTIES laat weten: "Het is zover dat ze de wei weer in kunnen. De buitenbanen zijn lente- en zomerklaar gemaakt. Blad verwijderd, grint aangeharkt en de banken kunnen nog wel een likje verf gebruiken. De leden van de Nijmeegse jeu de boules vereniging “De Valkatties” zijn weer klaar om te verkassen naar het buitenspeelterrein dat pal naast hun overdekte hal ligt. De verwarmde hal, waar ‘s winters in gespeeld wordt, krijgt nu de functie van uitvalbasis tijdens een Hollandse regenbui en kan er dus altijd doorgespeeld worden."

Ook de gratis lesavonden voor nieuwe leden komen er weer aan. De club heeft een gediplomeerd trainer die de basisbeginselen op professionele en ontspannen wijze overbrengt.

Op de camping of ergens anders wel eens een balletje gegooid? Hoe leuk en gezellig was dat! En juist dát is de sfeer bij De Valkatties.
Loop een keer binnen en speel gratis mee. Proef die sfeer en ontmoet leden op het veld en in de kantine. Op zondag- en maandagmiddag vanaf half twee, op dinsdag- en donderdagavond vanaf half acht.
Geen boulesballen, geen punt. Op de club leen je ze even.

Geïnteresseerd? Buitenterrein en hal liggen achter het Nijmeegse Goffertzwembad.
Adres: Goffertweg 20a.
Impressies staan op www.valkatties.nl 
Voor meer info kun je ook bellen met het secretariaat 06-39771193 


Dit bericht delen:

Advertenties