JYSK Nijmegen is ook voordelig voor bedrijven! 2e Paasdag geopend

Van onze redactie
26 maart 2024

Kent u de JYSK Business to Business-korting al? Dit bekent dat uw onderneming, organisatie of instelling, die ingeschreven staat bij de KVK, ALTIJD 8% korting krijgt - ook op reeds afgeprijsde artikelen!

Bij JYSK in Woonboulevard Nijmegen kunt u terecht voor alles voor in uw huis en tuin!  Wilt u de slaapkamer herinrichten of heeft u een thuiswerkplek nodig? De verkoopadviseurs van JYSK Nijmegen helpen u graag een handje. In het voorjaar, dus nu al, vindt u in de winkel een ruime keuze aan tuinsets en allerlei accessoires om een heerlijke zomer door te brengen in eigen tuin.

In het najaar vindt u in de winkel veel extra leuke, verlichting, kaarsen, kussens om het binnen in huis weer gezellig te maken. Ook kunt u terecht voor een leuke inrichting van de kinderkamer: van bedden tot verlichting, van speelkleed tot bureautje en natuurlijk opruim-mogelijkheden voor het speelgoed. Uw badkamer inrichten tot heerlijke relax ruimte? U vindt badjassen, badmatten, douchegordijnen en vrolijke handdoeken voor deze ruimte in uw huis bij Jysk.

De naam van deze Deense keten verwijst naar het Deense schiereiland Jutland en staat voor bescheidenheid, degelijkheid en eerlijkheid. De oprichter is de heer Lars Larsen. Hij is zelf ook afkomstig van het schiereiland en heeft met name betrouwbaarheid als een van de kernwaarden in het leven.

De winkelketen die nu 45 jaar bestaat heeft regelmatig een folder met aanbiedingen en op onderstaande website van de winkel kunt u zich laten inspireren door de blogs met de laatste aanbiedingen, tips voor het inrichten van uw huis en de nieuwste trends op het gebied van wonen, baden en slapen. De winkel aan de woonboulevard is zeven dagen in de week geopend. Meer info ook op www.woonboulevardnijmegen.nl/winkels/jysk


Dit bericht delen:

Advertenties
Sale juli 2024Sale juli 2024