Slotconcert 'Forever Young' door Nijmeegs Mannenkoor: zing mee!

Van onze redactie
25 maart 2024

Het NIJMEEGS MANNENKOOR is een vereniging en een aansprekend koor met rond de 70 koorleden en staat voor zangkwaliteit. Naast zang staat gezelligheid en een sfeer van ‘je er thuis voelen’ hoog in het vaandel.

For Ever Young in CONCERT

Naar aanleiding van het project ‘For Ever Young 1’ en ‘For Ever Young 2’ heeft het Nijmeegs Mannenkoor de afgelopen maanden 20 nieuwe koorleden mogen verwelkomen! Een fraai resultaat waarbij het ledental is gegroeid tot 70.                  

Dit succes verdient een mooie afsluiting in de vorm van een slotconcert op maandag 22 april 2024 aanvang 20.00 uur in het Kandinsky College aan de Malderburchtstraat 11 te Nijmegen. Dit concert geeft ons publiek en zeker ook geïnteresseerden die deel uit willen maken als zanger van ons mooie koor de mogelijkheid om het Nijmeegs Mannenkoor met de nieuwe koorleden te aanschouwen en aan te horen in aanloop naar het 165-jarig bestaan van het koor. De entreeprijs voor dit concert bedraagt slechts € 10,00. Kaarten kunnen worden besteld via pm-kznm@live.nl                       

Het Nijmeegs Mannenkoor blijft voortdurend op zoek naar nieuwe leden die na een succesvolle kennismakingsperiode volwaardig lid kunnen en willen worden. Wie weet als je naar het slotconcert van ‘For Ever Young 2’ komt kijken en luisteren, je graag deel uit wilt maken van het Nijmeegs Mannenkoor en wie weet komt er een vervolg op ‘For Ever Young 2’, in de verwachting dat nog meer mannen toe zullen treden tot het Nijmeegs Mannenkoor.

Kom zingen bij het Nijmeegs Mannenkoor 
Het Nijmeegs Mannenkoor is opgericht in 1859 en is daarmee een van de oudste koren van Nederland. Al direct na de oprichting nam het koor in het culturele leven van de stad Nijmegen een belangrijke plaats in. De rijke historie en de daarbij behorende tradities vormen een stevig fundament onder het hedendaags Nijmeegs Mannenkoor. Het Nijmeegs Mannenkoor is niet meer weg te denken uit het Nijmeegse en mag worden beschouwd als Cultureel Erfgoed van de oudste stad van Nederland. Het koor staat onder leiding van Dion Ritten. Dion is een gepassioneerde en professionele dirigent, die wekelijks vanuit zijn woonplaats Kerkrade het koor bezoekt om te dirigeren en te arrangeren. Het koor streeft ernaar om regelmatig een concertreis te organiseren naar een interessante bestemming in Europa (dit jaar in juni 2024 naar Bad Staffelstein in Beieren).            

             

Meld je aan
Heb je belangstelling gekregen en is jouw interesse gewekt om te zingen bij het Nijmeegs Mannenkoor meld je dan aan via de website www.nijmeegsmannenkoor.nl of via de mail kznmnijmegen@gmail.com  of bezoek een van de repetities op de maandagavond vanaf 19.30 uur tot 22.00 uur in het Kandinsky College aan de Malderburchtstraat 11 in Nijmegen. "Wij bieden nieuwe koorleden een gratis koorschool aan, waarin je jouw zangkwaliteiten kan aantonen en toetsen. De koorschool wordt verzorgd door Marijke Hoksbergen, een erkend zangpedagoge."


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen